Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Олександра Крикун, фахівець із зв’язків з громадськістю Кіровоградського обласного ЦДЮТ
Дата: 13 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2019/05/13/-chas-pik-vidznachiv-juvilei-.htm
культура, 13 травня 2019

"Час Пік" відзначив ювілей!

Олександра Крикун, фахівець із зв’язків з громадськістю Кіровоградського обласного ЦДЮТ


У Кіровоградській обласній філармонії аншлаг! Свій ювілей святкує Народний художній колектив ансамбль сучасної хореографії «Час пік» Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості, керівником якого є Заслужений працівник освіти України, кандидат педагогічних наук - Ірина Володимирівна Мурована.


Ювілей проходить за підтримки голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергія Анатолійовича Кузьменка, Ірини Анатоліївни Саєнко – президента Кіровоградської торгово-промислової палати та рекламної агенції «Антураж А». 


З 25-річчям привітати колектив та вручити нагороди педагогам завітали Сергій Петрович Коваленко — перший заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації, Уляна Василівна Соколенко — Заступник начальника управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації, Катерина Черкаська — заступник начальника управління сім’ї, молоді та спорту Міської рада міста Кропивницький, Сергій Юрійович Петров — виконуючий обов'язки голови Кіровоградської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України, Анатолій Єгорович Коротков – Заслужений артист України, професор, директор обласного комплексу «Гімназія-інтернат-кола мистецтв», Ірина Олександрвіна Полонська – директор Обласної дитячої філармонії.


Також привітали колектив та його педагогів представники батьківського комітету, Вадим Жоржович Мурований — директор Філії Національної телекомпанії України "Кіровоградська регіональна дирекція", Ганна Павлівна Суркова – директор Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості та увесь педагогічний колектив Центру.


З нагоди 25-річчя на свято під назвою «Таємниця годинника щастя» зібрались усі: батьки, друзі колективу та випускники, які через багато років знов побачили один одного та своїх улюблених викладачів. 


Вихованці ансамблю віднайменших і до старших виконалинайкращі постановки колективу. 


Дивували не тількитанцями. Випускник ансамблю Максим Волянський прямо зісценизробивосвідченнясвоїйдівчині. І вона відповіла «Так!»! Ми вітаємо пару і бажаємоїмнезабутніхроківспільногожиття у любові та злагодиуритмітанцю!


Цього року 19 випускниківотримали «Свідоцтва про закінчення закладу позашкільноїосвіти».


«Час Пік» є відомимколективом у Кропивницькому і не тільки. Адже ансамбль є лауреатом численнихВсеукраїнських та Міжнароднихфестивалів та конкурсів. Своїмияскравими постановками вінпідкоривсцениПортугалії, Австрії, Чехії, Німеччини, Сербії, Македонії, Болгарії та Греції та іншихкраїн.


Глядачіаплодували стоячи! Концерт пройшовдужеяскраво і феєрично!


Годинникщастя «Час Піку» не зупинити!


Вітаємо ансамбль зі святом! Бажаємотворчогонатхнення та нових перемог!


                  

2965Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: