Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Анатолій Кімнатний – завідуючий відділом Кіровоградського обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»
Дата: 18 вересня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2018/09/18/zasluzhenii-artist-ukraini-jurii-zherebtsov-zaprosiv-vsi-na-uhu-.htm
культура, 18 вересня 2018

Заслужений артист України Юрій Жеребцов запросив «Всі на уху»

Анатолій Кімнатний – завідуючий відділом Кіровоградського обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»


13 вересня 2018 року в рамках проекту "ТЕАТР У МУЗЕЇ" відбувся незвичний захід - моновистава у виконанні заслуженого артиста України Юрія Жеребцова "Всі на уху" (рибальські байки) за оповіданнями К. Паустовського. Неординарність заходу полягала в тому, що саме дійство і глядачі знаходились на відкритому повітрі - у дворі обласного художнього музею. Це не аби як допомогло відчути колорит та атмосферу рибальських байок. Але найбільше відвідувачів заходу вразила справжня юшка, яка готувалась під час вистави. Глядачі з задоволенням куштували її після завершення заходу.


Юрій Олександрович на професійній сцені з вересня 1969 року. Працював у театрах України та Росії. Нагадаємо, що визнаний майстер сцени, Юрій Жеребцов розпочав співробітництво з музеєм у 2011 році. З 2013 року працює етап-студії для талановитої молоді під керівництвом Юрія Жеребцова.


Ю. Жеребцов – автор літературної композиції своїх вистав, режисер-постановник та виконавець. Мистецтву актора притаманні висока чутливість до нюансів авторського тексту, величезна повага до літературної першооснови спектаклю та яскрава образність.


Щиро дякуємо Юрію Олександровичу Жеребцову за справжнє свято для усіх шанувальників його таланту та проекту "Театр у музеї".


                            


2784Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: