Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Світлана Приймак, обласна бібліотека ім. Д.І. Чижевського
Дата: 5 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2018/04/05/naperedodni-velikodnja-u-kropivnitskomu-vidkrilasja-tvorcha-art-maisternja.htm
культура, 5 квітня 2018

Напередодні Великодня у Кропивницькому відкрилася творча арт-майстерня

Світлана Приймак, обласна бібліотека ім. Д.І. Чижевського


4 квітня, напередодні великого християнського свята, у відділі мистецтв обласної бібліотеки ім.Д.Чижевського відбувся Великодній творчий майстер – клас «Благовіст». Запрошеними учасниками творчих майстерень стали члени родин учасників АТО: мами з дітьми різного віку (наймолодший відвідувач заходу – немовля  – терпляче чекав на поробки від старших братика і сестрички у сповитку).


Малеча і дорослі (поважні бабусі теж долучилися до мистецтва хенд мейд) разом з майстринею Ларисою Гарбузенко та студентами мистецького факультету ЦДПУ ім. В. Винниченка обрали собі майстерню до смаку. Найбільш багаточисленною були арт-майстерня «Пташка-круть-верть» (квілінг) і «Зяблик» (паперова аплікація). Яскравими фарбами на листівках народжувалися образи Пташки-весни, пташки-літа, пташки-осені (листівка). Найбільш складними були майстерні графіки і фурнітури, де з клаптиків тканини ладнали пташку-співачку. 


Під час проведення  майстер-класів  діти дізналися легенди про птахів-благовісників, символіку орнаментів та кольорів. Малеча і дорослі  - всі отримали позитивні емоції. 


Ініціатором творчих майстерень стала волонтер Наталія Салімова, викладачі та студенти мистецького факультету ЦДПУ ім. В. Винниченка, відділ мистецтв обласної універсальної наукової бібліотеки ім.Д.Чижевського.


               



3683Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: