Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Галина Богомаз-Кулик, фахівець зі зв'язків з громадськістю Кіровоградського обласного ЦДЮТ
Дата: 22 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2018/03/22/-muzichnii-vechir-u-stili-baroko-.htm
культура, 22 березня 2018

«Музичний вечір у стилі бароко»

Галина Богомаз-Кулик, фахівець зі зв'язків з громадськістю Кіровоградського обласного ЦДЮТ

 


Вишукане, урочисте, яскраве музичне свято влаштували для своїх шанувальників вихованці та педагоги народного художнього колективу оркестру народних інструментів «Орія» Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості.«Музичний вечір у стилі бароко» колектив презентував 20 березня 2018 року в концертному залі свого навчального закладу.


Оркестр народних інструментів (керівник та диригент  оркестру – відмінник освіти України, заслужений працівник освіти України Софія Матрос) підготував для своїх слухачів справжню подорож вепоху бароко, оригінально ознайомившиїх з біографіями найвидатніших митців того часу. Майстерне виконання «Орією» творів композиторів цієї епохи, декламування поезії, театральні постановки, вишукані сукні, розкішні прикраси,красиві віяла, яскраві костюмичоловіків та їх пишні перуки, золоті підсвічники та чорнольниці з перами – оркестр багатогранно передав основні риси стилю бароко: парадність, урочистість, пишність та динамічність.


Завдяки цьому гості «Музичного вечора у стилі бароко» змогли поринути у надзвичайний світ емоційної та експресивної і, водночас, надзвичайно тонкої, таємничої та душевної музики епохи бароко.


         

3309Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: