Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т. Г. Шевченка
Дата: 9 червня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2017/06/09/superchitachi-z-kirovogradschini-na-knigomanii-.htm
культура, 9 червня 2017

Суперчитачі з Кіровоградщини на «Книгоманії»!

Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т. Г. Шевченка


Нещодавно Олена Сліпченко та Данило Ільічов із Долинського району, переможці обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія», побували на Фестивалі дитячого читання у Львові. 


Діти отримали незабутні враження від участі в десятому ювілейному Дитячому Форумі, який відбувся у форматі великої гри «Космовізія: супергерої та книжкова туманність». На подвір’ї Палацу Мистецтв було здійснено символічний запуск космічної ракети на борту з юними переможцями конкурсу «Книгоманія» за межі Метагалактики. Нашій делегації випала велика честь запустити двигун космічного корабля «Космовізія». Перший астронавт Данило здійснив переліт через книжкову туманність.


А ще Оленка і Данилко побували на цікавих екскурсіях містом, взяли участь у пригодницькому квесті середмістям Львова, інтеграційній вечірці у Геокуполі, зустрічах із письменниками О. Есауловим, О. Дерманським, А.Бачинським, брейнштормінгу «Читати цікаво? Читати – круто!», коли, розбившись на групи, разом із дитячими письменницями Анастасією Левковою, Мар'яною Савкою, Наталкою Малетич та Юлією Ліщинською створювали проекти «Як зробити, щоб люди читали?». 



Урочиста церемонія нагородження кращих читачів із усіх областей України відбулася у чарівному місці – магічній школі «Bookwarts», на яку тимчасово перетворилася Наукова бібліотека Львівського національного університету імені Івана Франка. Юні книгомани отримали дипломи, грамоми, сертифікати, книги. 

 

Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г. Шевченка, організатор конкурсу в області, закликає дітей і надалі бути активними учасниками щорічного Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія»!


5304Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: