Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Дмитро Шульга, спеціально для "Кіровоград24", фото: Олександр Земляний
Дата: 3 травня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2017/05/03/na-kirovogradschini-aktori-filmu-pozivnii-banderas-proishli-kurs-molodogo-biitsja-.htm
культура, 3 травня 2017

На Кіровоградщині актори фільму «Позивний «Бандерас» пройшли «курс молодого бійця»

Дмитро Шульга, спеціально для "Кіровоград24", фото: Олександр Земляний


Наприкінці квітня на одному з полігонів неподалік Кропивницького основний акторський склад фільму «Позивний «Бандерас» пройшов інтенсивну підготовку під керівництвом досвідчених військових. Адже у майбутній картині, в якій йтиметься про події 2014 року на Донбасі в зоні АТО, актори мають переконливо перевтілитися у розвідників. 


Оскільки «Позивний «Бандерас» - це жанрове кіно, то переконливість екранних подій для глядача – це те, на чому насамперед наголошують режисер стрічки Заза Буадзе та продюсер випускаючої компанії «ТРИ-Я-ДА продакшн» Сергій Баранов, котрі в один із завершальних тренувальних днів запросили кропивницьких журналістів подивитися на те, як актори навчилися стріляти з різних видів зброї, вести рукопашний бій та надавати невідкладну медичну допомогу, а також поспілкуватися про особливості роботи над фільмом.



Тож, у найближчому номері журналу «ЛанруЖ» не пропустіть репортаж так і тягне написати «зі знімального майданчика», але ні – це лише підготовчий етап до зйомок. Хоча, можливо, це навіть і добре, що зніматимуть не на Кіровоградщині, адже, за сюжетом, творцям картини треба буде підривати селище. 


На вас чекатимуть подробиці (подекуди ексклюзивні) «з перших вуст»: які особисті причини має режисер Заза Буадзе працювати у подібному кінопроекті, хто більше налякався після першого дня на полігоні: актори чи продюсери; хто з виконавців головних ролей сам служив у зоні АТО, наскільки правдива історія, що буде розповідатися у стрічці, та чому плануються дві версії картини.


Фото: Олександр Земляний



             




6415Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: