Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 24 квітня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2017/04/24/vidbulasja-tvorcha-zustrich-z-pismennikom-volodimirom-kobzarem-ta-hudozhnikom-iljustratorom-fedorom-lagno.htm
культура, 24 квітня 2017

Відбулася творча зустріч з письменником Володимиром Кобзарем та художником-ілюстратором Федором Лагно


24 квітня в Кіровоградській обласній бібліотеці для дітей ім. Т.Г. Шевченка відбулася творча зустріч з нашими земляками – письменником Володимиром Кобзарем та художником-ілюстратором Федором Лагно в рамках бібліоакції «Читай, я буду слухати!». Спеціальними  гостями на святі були голова Обласної спілки письменників України Василь Бондар та письменниця Антона Царук.


Володимир Кобзар – письменник, журналіст, член Національної спілки письменників України. У 2015 році - лауреат II Міжнародного конкурсу на кращий твір для дітей «Корнійчуковська премія» – І премія у номінації «Проза для дітей старшого віку та юнацтва» за повість «Запах фіалки». Автор творів для дітей «Буваличі», «Гуси і лебеді. Про Велике зелене дерево», «Як у раю», «Запах фіалки» та інших.


Федір Лагно – художник, який створив неймовірні ілюстрації до книжок Володимира Кобзаря.


Під час заходу на читачів бібліотеки чекала презентація творчості письменника, авторське виконання оповіданнячка «Гуси і лебеді. Про Велике зелене дерево» та читання інших творів для дітей. А також художник-ілюстратор відкрив секрети своєї майстерності. Чудовим доповненням знайомства учнів з письменниками-земляками стала виставка літератури «Перлини дитячої літератури».


   


3645Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: