Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Яніна Ликова, методист Кіровоградського обласного ЦДЮТ
Дата: 10 квітня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2017/04/10/duet-imidzhu-otrimav-gran-pri-na-lvivskomu-festivali-gumoru.htm
культура, 10 квітня 2017

Дует «Іміджу» отримав гран-прі на львівському фестивалі гумору

Яніна Ликова, методист Кіровоградського обласного ЦДЮТ



З 31 березня по 1 квітня 2017 року у місті Львові відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс серед учнів професійно-технічних та вихованців позашкільних навчальних закладів “Гумор і сміх об’єднують всіх”, організаторами якого виступили Львівський державний палац естетичного виховання учнівської молоді при підтримці Українського державного центру позашкільної освіти. 


Кіровоградщину представлялиАлінаВолкова та Сергій Ільїн, учасники народного художнього колективу шоу-театру молодіжного клубу “Імідж”(керівник – заслужений працівник освіти України Н. Долгополова) Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості.


Львів зустрів гостей теплим та сонячним днем. Фестиваль-конкурс проходив протягом двох насичених днів. У перший деньвідбулосьурочисте відкриття фестивалю івласне конкурсна програма. У заходахвзяли участь вихованці віком від 16 до 21 років з Волинської, Донецької, Житомирської, Кіровоградської, Луганської, Львівської, Рівненської, Херсонської, Хмельницької, Чернівецької областей.


Вихованці “Іміджу” представили таланти Кіровоградщини у номінації “Художнє читання” уривком з п’єси “За двома зайцями” М. Старицького (керівник секції “Сценічна мова ” –заслужена артистка України  В. Ставріаніді-Стогодюк).


Компетентне журі у складі близько десяти чоловік високими балами оцінили виступ іміджистів. За творчу неповторність, індивідуальність та креативність у виконанні конкурсного твору та розкритті теми фестивалю, також за високий рівень сценічної культури дует Аліни та Сергія був визнаний  переможцем. Їх нагородили найвищою відзнакою – дипломом Гран-прі фестивалю та цінними призами. Сергій Ільїн отримав звання “Кращого  актора”.


Нагородження проходило на другий день під час Гала-концерту за участі переможців фестивалю.


Сповнені натхнення та радості учасники фестивалю продовжили день екскурсійною програмою від організаторів заходу. Адже під час перебування у місті Львів  іміджисти  мали змогу не тільки позмагатися за звання кращих акторів і читців-гумористів, але й помандрувати затишними вулицями чудового міста, побачити визначні пам’ятки, насолодитися архітектурою та надихнутися  духом  стародавнього Львова.


На фестивалі панувала надзвичайно затишна та дружня атмосфера, тому у всіх учасників залишилися незабутні враження та позитивні емоції від подорожі.



2851Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: